Norsk telefonnummer:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Kontakt oss
Spesialtilbud - Produkt Best pris
Spesialtilbud - Produkt
Best pris

Spesialtilbud Cialis Original
Kjøp nå
Total mengde NOK 0.00
Din bestilling 0 Varer
Total mengde
NOK 0.00
Din bestilling
0 items

Kasse

Slik bestiller du på nettet

Vårt mål er å gjøre det lett og sikkert å bestille varer i vårt nettapotek. Dette innebærer to ting. Det ene er at vi kun tilbyr deg preparater av premium kvalitet. Det andre er at selve handelen skal gjennomføres på en lettvint og fremfor alt trygg måte.

Apotekonline24.com skiller seg ikke ut fra andre nettbutikker du har handlet i når det kommer til kjøpsprosess, betalingsløsninger og lignende. Å gjøre et innkjøp hos oss skjer på akkurat samme kjente vis. Vi har bestrebet oss på at trinnene i kjøpsprosessen er gjenkjennbare og likefrem. Vi opererer i tillegg med SSL-kryptering, slik at alle dine personlige opplysninger beskyttet i henhold til gjeldende lovverk.

Gode råd første gang du bestiller hos oss

Vi anbefaler deg at du starter prosessen med å lese produktbeskrivelse, slik at du kan bli nærmere kjent med det vi tilbyr. Dette vil sette deg i stand til å ta et informert valg om hvilket du skal legge i handlekurven.

Før du kan gjennomføre en betaling må du fylle ut noen felter med opplysninger om deg selv. Dette er nødvendig for at ordren skal bli levert til rette vedkommende. Her følger eksempler på informasjonen vi ber om:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Adresse
 • Postnummer
 • Poststed
 • Mobiltelefonnummer
 • Leveringsmetode
 • Registrering av konto

Som ny kunde er det unødvendig å opprette egen konto hos apotekonline24.com. Etter at du har gjennomført din første handel hos oss, vil vi sende deg innloggingsdetaljer per e-post. Dette er ment som en metode for å lette fremtidige kjøp. Som registrert bruker vil din personlige informasjon bli lagret, og du trenger dermed ikke å skrive inn dette på nytt hver gang. Det er imidlertid viktig at du husker å oppdatere informasjonen din om det oppstår endringer.

Betalingsmåte

Vi etterstreber oss på å gi deg et utvalg av pålitelige betalingsalternativer. Hos apotekonline24.com kan du derfor benytte deg av følgende metoder:

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express

Det kan lønne seg å sjekke om kredittkortet ditt er et av disse som kommer med en egen kjøpsforsikring. Da vil du eventuelt være sikret dersom varene du har bestilt skulle komme bort på veien.

Begrensninger på antall kjøp

Vi operer ikke med formelle begrensinger når det kommer til antallet du kan kjøpe til eget bruk. Vær likevel oppmerksom på at også banebrytende piller har holdbarhetsdato. Vårt råd er at du ikke bestiller mer enn du kan rekker å forbruke. Det er alltid anledning til å foreta en ny bestilling.

Vi vil også minne deg om at det ikke er anbefalt å overskride den angitte daglige doseringen av de ulike preparatene. Du finner opplysninger om dette både i vår beskrivelse av hyllevaren og i pakningsvedlegget som medfølger.

Ofte stilte spørsmål og svar i forbindelse med nettkjøp

Selv om de aller fleste ikke har noen utfordringer med å gjennomføre en bestilling og dertil tilhørende betaling på nett, dukker det gjerne opp noen spørsmål. Her kommer de mest vanlige spørsmålene vi får og svarene på disse.

Jeg har ikke mottatt en ordrebekreftelse. Hva gjør jeg?

Apotekonline24.com sender alltid ut en ordrebekreftelse så snart ordren fra deg er mottatt. Dersom du ikke mottar denne, kan det være at den har havnet i søppelposten din. For å forhindre dette kan du legge til apotekonline24.com som godkjent avsender.

Det kan også være at du har skrevet inn e-postadressen din feil, så sjekk at denne er riktig før du eventuelt kontakter kundeservice for å få hjelp.

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Ja, det kan du så lenge ordren din ikke er pakket og sendt. Dersom den er det, må du vente til du har mottatt den og deretter sende den i retur for egen regning.

Bestilling min ble avvist. Hva har skjedd?

Dette vil i hovedsak skyldes betalingsproblemer. Sjekk om du har nok penger på kortet du brukte til å dekke det utestående beløpet. Det kan også være at du må kontakte banken som står bak kredittkortet du brukte og be dem om å tillate overføringen du har bedt om. Deretter kan du gjenta transaksjonen.

Et annet alternativ er å foreta bestillingen på nytt, og gjennomføre betalingen med et annet kort enn forrige gang.

Jeg har glemt passordet mitt. Hvordan ordner jeg det?

Det er lett som bare det! Fyll ut e-postadressen din, og så sender vi deg et nytt passord på en-to-tre.