Norsk telefonnummer:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Kontakt oss
Spesialtilbud - Produkt Best pris
Spesialtilbud - Produkt
Best pris

Spesialtilbud Cialis Original
Kjøp nå
Total mengde NOK 0.00
Din bestilling 0 Varer
Total mengde
NOK 0.00
Din bestilling
0 items

Kasse

Bestille på nett og hvordan utføre en handel

Informasjon om bestillingsprosessen

Hvordan går jeg frem for å bli kunde?

I menyen på siden finner du mulighet for å opprette en kundeprofil. Du må registere deg med fullt navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer. Disse opplysningene er helt essensielle for at vi skal kunne sende bestillinger hjem til deg. Når du har fylt ut informasjonen vil du få en bekreftelse på e-post.

Det er derimot ikke nødvendig å gjøre dette innen du legger inn en bestilling. Er du ikke registrert hos oss fra før, kan du legge inn en bestilling. Når bestillingen er fullført vil du motta en e-post med innloggingsinformasjon.

Hvordan legger jeg inn en bestilling?

Når du har bestemt deg for hvilke produkt du skal bestille, søker du enkelt opp dette i vår nettbutikken. Der velger du antall og styrke og trykker deretter på “kjøp”. Produktet legger seg da i din handlevogn, klar til utsjekking.

Hvordan foregår betalingen?

Betaling må skje før bestillingen bekreftes. Vi tilbyr betalinger med VISA, Mastercard og American Express. All betaling skjer kryptert via SSL, og er beskyttet av en brannmur. På den måten er det helt trygt for deg å legge inn dine kortdata.

Jeg har ikke fått bekreftelse på bestillingen min. Hvorfor?

Vi erfarer dessverre at epost fra oss til tider havner i spam-mappen. Vi ber deg sjekke denne. Vi anbefaler samtidig at du registrerer epost fra apotekonline24.com som ønsket.

Bestillingen min ble avvist. Hva er grunnen til det?

Sjekk at du har penger på kortet du benyttet. Eventuelt kan det hende at du ikke har godkjent denne typen transaksjoner på kortet ditt. Ta da kontakt med kortutsteder, så vil de hjelpe deg. Informasjon om dette finnes også gjerne i nettbanken. Forsøk på nytt å legge inn bestillingen på apotekonline24.com. Lykkes du fortsatt ikke er det mulig å legge inn bestillingen på nytt med et annet kort.

Hva hvis jeg angrer på bestillingen?

Du er velkommen til å kansellere bestillingen så lenge du gjør det før den er sendt fra oss.

Jeg har glemt passordet mitt

Ikke fortvil. Trykk på “glemt passord” på innloggingssiden. Deretter skriver du inn din registrerte epostadresse, og du vil straks motta en epost fra oss der du kan tilbakestille passordet ditt.

Kan jeg kjøpe så mye legemidler jeg ønsker?

Ja, i utgangspunktet kan du det, men vi fraråder på det sterkeste at du overforbruker medikamenter av noe som helst slag. Måtehold er stikkordet. Husk at du alltid er velkommen til å legge inn en ny bestilling hos oss.

Er det aldersgrenser for kjøp av legemidler i deres nettbutikk?

Vi følger norske lover som sier at man må være 18 år for å kjøpe reseptfrie legemidler.

Hva hvis jeg ønsker å returnere varen?

Du kan returnere varen innen 14 dager. Angrefristen gjelder dog ubrutte forpakninger, og du må selv betale for forsendelsen.

Jeg gjorde en feil med bestillingen. Kan den endres?

Så lenge du oppdager feilen raskt kan du ta kontakt med oss, så vil vi hjelpe deg med å endre den. Er varen allerede sendt fra oss, er det dessverre lite vi kan gjøre med det samme. Du kan enten velge å sende varen i retur så snart du har mottatt den, så vil vi sende deg riktige varer så snart vi har mottatt returen. Eventuelt kan du legge inn en bestilling til med det samme, og benytte deg av angreretten på den feilbestilte pakken. Vær oppmerksom på at returen må betales av deg.

Er medikamentene man kjøper fra dere garantert originale?

Ja! Vi selger kun originale medikamenter, og de kommer i produsentens egne forpakinger. Det er 100 % trygt å handle hos oss. Men tryggheten forutsetter at du har snakket med lege om bruk av potensmidler, da det dessverre er noen som absolutt ikke bør ta det.

Er det noe du lurer på, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for informasjon.