Norsk telefonnummer:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Kontakt oss
Spesialtilbud - Produkt Best pris
Spesialtilbud - Produkt
Best pris

Spesialtilbud Cialis Original
Kjøp nå
Total mengde NOK 0.00
Din bestilling 0 Varer
Total mengde
NOK 0.00
Din bestilling
0 items

Kasse

Betingelser og vilkår

Å handle hos apotekonline24.com skal være en trygg og hyggelig opplevelse. Vi har derfor sørget for topp sikkerhet på sidene våre, og optimert den slik at du ikke må angi mer enn det som er påkrevd når du skal handle. Opplysningene du registrerer hos oss blir videre brukt og lagret i henhold til gjeldende lovverk.

Vi lever i en verden der det utveksles informasjon av mange typer på nettet. Dette gjelder også konfidensiell informasjon. Siden det stadig etableres nye metoder for å hacke nettsider og informasjonsflyt for å skaffe til veie slik informasjon og bruke den med kriminell hensikt, er det viktig for oss å sørge for at sikkerheten er på sitt ypperste. Du skal ikke bekymre deg over at data som omhandler privatlivet, helsen og medikamentene du bruker kommer på avveie.

Vi har tatt i bruk alle tekniske hjelpemidler som gjør siden vår så trygg som mulig. Vi har blant annet full SSL-kryptering.

Apotekonline24.com følger selvsagt det lovverket om personvern og oppbevaring av personlige opplysninger som til enhver tid gjelder. Med dette mener vi at vi etterfølger den norske personvernloven samt EUS personvernforordning 2016/679.

Ansvarsfraskrivelse

Apotekonline24.com har tatt alle forholdsregler som kan anses som rimelige når det kommer til riktigheten av informasjonen som finnes på dette nettstedet. Ved å bruke nettstedet aksepterer du at både informasjonen, produktene og tjeneste gis slik de er. Apotekonline24.com gir ingen implisitte, uttalte eller skriftlige garantier verken med tanke på nøyaktighet, innhold, pålitelighet eller brukbarhet ved informasjonen som befinner seg på nettsiden.

Retningslinjer for behandling av data til statistiske formål

For at vi hele tiden skal kunne ha en nettbutikk som fungerer best mulig for alle våre kunder, registrerer vi en rekke variabler som deretter utarbeides til statistikk. På denne måten får erverver vi oss kunnskap om hvilke sider kunden besøker, hvor lenge kunden er på hver side og så videre. Kunnskapen vi innhenter på denne måten brukes for å gi deg en best mulig opplevelse.

Dataen som samles inn behandles av ulike programmer, som blant annet Google Analytics.

Ved å få kjennskap til når på dagen kundene besøker siden og hvor lenge kundene er på siden, lærer vi også noe om hvorvidt innholdet er interessant. Dermed kan vi ta de riktige stegene for videreutvikling. Vi kan også se hvilke operativsystemer og nettleser (Firefox, Safari, Google etc.) gjestene våre benytter seg av. Videre kan vi også se om hvor du fysisk befinner deg.

Slik vi allerede har nevnt brukes denne kjennskapen kun til statistiske formål, som gjør brukeropplevelsen din bedre. Denne formen for data kan ikke spores tilbake til deg.

Behandling av personopplysninger

For å handle på apotekonline24.com må du oppgi flere opplysninger til oss. Dette er blant annet:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Adresse
  • E-postadresse
  • Telefonnummer

Disse overføres i kryptert form, og lagres deretter trygt. Alle våre datamaskiner og servere er utstyrt med siste nytt innen sikkerhet, og holdes alltid oppdatert. Vi har således både oppdaterte SSL-sertifikater, brannmurer, antivirusprogrammer og andre tekniske tiltak som benyttes som standard i bransjen. Vi gjør derfor alt som står i vår makt for å forhindre at uvedkommende får tilgang til din data.

Vi jobber også på en slik måte at det kun er de medarbeidere som trenger informasjon for å utføre jobben som får tilgang til den. Det vil si de som ekspederer bestillingen din, de som pakker og sender den samt kundeservice.

Oppbevaring av data

Oppbevaring av data skjer under de samme sikre forhold. Vanligvis sletter vi data om deg 5 år etter siste registrerte aktivitet. Du har også rett til å se hvilken data vi har om deg, be om å få de slettet eller rettet. Ønsker du dette, ber vi deg kontakte vår kundeservice.

Betalingsdata

For å handle i vårt nettapotek må du legge igjen ulike typer data. Data som er knyttet til betalingsprosessen vil ikke bli oppbevart hos apotekonline24.com. Vårt betalingssystem leveres av en tredjepart, og det er disse som håndterer dataen du registrerer. Som godkjent betalingsformidler har de alle rutiner i orden når det kommer til sikkerhet.

Ansvarsbegrensning for tredjeparts nettsider

Disse retningslinjene for personvern er kun gyldig for denne nettsiden, og gjelder ikke for hva som er å finne på andre nettsider vi kan lenke til. Disse vil ha sine egne retningslinjer for personvern, og vi anbefaler deg å oppdatere deg om disse. Ved å bruke disse nettsider aksepterer du vilkårene som gjelder for disse. Dersom du ikke skulle akseptere eller godkjenne disse, må du forlate nettsiden.

Bruk av informasjonskapsler

Første gang du besøker apotekonline24.com vil du få opp et varsel om at vi benytter oss av informasjonskapsler. For å kunne gå videre, må du akseptere denne bruken.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din. Disse kapslene brukes til ulike ting. Noen av dem er nødvendige for at siden skal kunne fungere, mens andre sørger for at brukeropplevelsen din blir best mulig.

Informasjonskapslene ligger lagret i den nettleseren du benytter deg av, som Chrome eller Safari. Da vil nettsiden huske deg neste gang du stikker innom. Har du vært hos oss og lagt en vare i handlekurven uten å fullføre handelen, vil nettsiden huske dette neste gang du kommer. Det sparer deg for bryet med å lete opp den ønskede varen en gang til.

Informasjonskapsler benyttes av de aller fleste nettbutikker og nettsider. Du slipper å akseptere bruken hver gang du besøker samme side. Kapslene sørger for at din første godkjenning blir husket.

Skulle du ønske å handle hos apotekonline24.com uten å først måtte godkjenne bruken av informasjonskapsler, er du velkommen til å ta kontakt med oss via e-post eller kontaktskjemaet.

Apotekonline24.com vil kunne nyttiggjøre seg av teknologi som minner om informasjonskapsler - Google Analytics. Dette er en tjeneste som leveres av Google, Inc. Apotekonline24.com bruker Google Analytics for å hente inn anonym statistikk med tanke på å gjøre nettsiden enda bedre for de som besøker den.

Vi ønsker også å gjøre deg oppmerksom på at du kan slette de kapslene som ligger lagret i nettleseren din. Prosedyren vil avhenge av hvilken nettleser du benytter deg av, men det er forholdsvis fort gjort. Generelt må du inn på innstillinger, der kommandoen for å fjerne informasjonskapsler ligger.

Om varemerkene vi selger

Apotekonline24.com er ikke en produsent av varer. Vi er derimot forhandler av en rekke merker fra pålitelige og anerkjente farmasøytiske selskap. Vi eier således hverken patenter, varemerker eller design. Alt dette eies av tredjepart, som, for eksempel, konsernet Bayer som står bak Levitra.

Vardenafil, sildenafil og tadalafil er generiske navn og virkestoffer i preparatene vi videreselger. Siden patentrettighetene er utløpt, er det fritt frem for andre farmasøytiske bedrifter å benytte seg av samme virkestoff.

Kontakt oss

Skulle du fremdeles ha spørsmål rundt retningslinjer for personvern eller databeskyttelse, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er alltid oppdatert om det siste på dette feltet, og deler gjerne denne kunnskapen med deg.

Disse retningslinjene for personvern kan oppdateres når som helst dersom det er behov for det. Vi anbefaler deg derfor å lese disse ved jevne mellomrom. Dersom du fortsetter å bruke siden vår, anses dette som en godkjenning av aktuelle retningslinjer.