Norsk telefonnummer:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Kontakt oss
Spesialtilbud - Produkt Best pris
Spesialtilbud - Produkt
Best pris

Spesialtilbud Cialis Original
Kjøp nå
Total mengde NOK 0.00
Din bestilling 0 Varer
Total mengde
NOK 0.00
Din bestilling
0 items

Kasse

Frakt og levering

Når blir bestillingen min sendt?

Når vi har mottatt bestillingen din og innbetalingen er registrert vil varene være på vei ut av våre lokaler innen 24 til 72 timer.

Hvilket selskap bruker dere til håndtering av forsendelsene?

Dette varierer ut fra hvilket destinasjon bestillingen skal til og transportmetode. Vi benytter ulike, gjerne lokale, transportfirmaer. Du får oppgitt nærmere detaljer om dette.

Kan jeg spore bestillingen min?

Ja, det kan du. Så snart ordren er sendt vil du motta en e-post med sporingsnummer. Du må derimot vente til statusen er sjekket, og sporingsnummeret vil bli aktivisert 24-28 timer etter at du har mottatt denne e-posten. Gå da inn https://www.17track.net/ og søk opp nummeret der.

Hva koster frakten?

Det vil variere ut fra hvilket land varepakken skal sendes til, og om det er ekspress- eller ordinær levering. Dersom du handler for over € 200,- vil vi sende varene kostnadsfritt til din hjemmeadresse. Dette er ikke et engangstilfelle, men vil være gjeldende for samtlige bestillinger.

Hva gjør jeg dersom varene er ødelagte ved mottak?

Ta snarest kontakt med oss på apotekonline24.com via e-post. Det er en fordel om du vedlegger video eller bilde av de ødelagte varene. Dersom varene har kraftige og synlige skader kan apotekonline24.com sende tilsvarende varer uten ytterligere kostnader. Husk at det er 14 dagers klagefrist, men det er alltid foretrukket at du tar kontakt umiddelbart etter mottak av de ødelagte varene. Rettighetene bortfaller dersom du tar kontakt etter 14 dager.

Hvordan blir varene pakket?

Vi pakker varene i diskré og anonym emballasje, som ikke er merket med apotekonline24.com. Du skal alltid føle deg trygg når foretar en handel hos oss, også når det kommer til privatlivet ditt. Vi vil sørge for god innpakning for å unngå eventuelle transportskader.

Hvilke leveringsbetingelser gjelder?

Etter at du har sluttført bestillingen må du regne med en leveringstid på 7 til 21 dager. Velger du ekspresslevering vil varene normalt være hos deg i løpet av 5-7 dager. Hvis varen i dette tilfellet ikke er mottatt innen 5-7 dager kan det være noe galt med adressen til mottaker. Vi anbefaler da at du tar kontakt med leveringstjenesten for å finne ut hva som har gått galt.

Hva med toll?

Dersom du mot formodning mottar et brev fra tollmyndighetene med krav om at du betaler ytterligere tollomkostninger, må du avvise dette og nekte mottak av varen. Vi vil da motta varen i retur. Ta kontakt med kundeservice på apotekonline24.com, og gi informasjon om dette. VI vil sende deg ny, tilsvarende forsendelse, selvfølgelig uten ekstra kostnad.

For andre spørsmål vedrørende frakt

Hvis du har andre spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, er du alltid velkommen til å kontakte apotekonline24.com via e-post eller kontaktskjemaet på hjemmesiden. Vi vil kunne hjelpe deg raskere om du oppgir bestillingsnummer.

Har du andre spørsmål som ikke omhandler frakt anbefaler vi vår artikkel vedrørende de mest stilte spørsmålene fra våre kunder.