Norsk telefonnummer:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Kontakt oss
Spesialtilbud - Produkt Best pris
Spesialtilbud - Produkt
Best pris

Spesialtilbud Cialis Original
Kjøp nå
Total mengde $ 0.00
Din bestilling 0 Varer
Total mengde
$ 0.00
Din bestilling
0 items

Kasse

Om oss

Sliter du med ereksjonsutfordringer? Nedsatt libido? Da har du surfet deg frem til riktig sted. Vi er et nettbasert apotek som er her for å hjelpe nettopp deg.

Når man går på et kjedeapotek i Norge er det hører det med til sjeldenhetene at man er førstemann i køen, og ventetiden for å komme til apotekskranken føles uendelig. Oftest må man trekke kølapp, uavhengig om man skal ha ut en resept eller bare gå til innkjøp av reseptfrie varer. Det er ingenting som heter “skal bare stikke en kjapp tur innom apoteket”. For “kjapp” og “apotek” er ord som ikke lar seg kombinere. Det er iallfall unntaksvis. Og ikke nok med det; prisingen på varene er sinnsykt høye.

Et annet viktig aspekt er faren for å møte naboen. Det hører vel til sjeldenhetene at man ønsker å handle personlige ting når man risikerer at kjentfolk strekker hals for bevitne handelen din. Ubehaget blir forsterket om man strever med erektil dysfunksjon eller andre litt pinlige tilstander. Det er ikke moro å kjøpe potenshjelpemidler, vel vitende med at nabokona kan sladre til nesten av nabolaget om det. For det er ikke til å stikke under en stol at denne typen tilstander fortsatt er skambelagt. Er du fortsatt ikke overbevist om at nettapotek er redningen din? Vel, vi er ikke ferdig. For hvilket individ foretrekker ikke å sitte henslengt i hjørensofaen og plotte inn en medikamentbestilling? I ro og mak. Den prosentandelen er nok ikke overbevisende høy.

Som vi ytret over er legemiddelvarer et gedigent pengesluk når man kjøper dem på et apotek i Norge. Vi opererer med en prosentandel av disse prisene, og hos oss shopper du potensmidler til en svært gunstig pris. I vårt varesortiment finner du originale preparater, både ordinære og synonympreparater (preparater som er identiske med det ordinære, men har et annet medikamentnavn). Vår visjon er at alle skal kunne ha økonomi til å få hjelp mot sine seksuelle utfordringer.

Du undrer muligens på hvorfor vi klarer å presse prisene såpass i forhold til det trauste apoteket. Vi har ingen fordyrende mellomledd. Vi har ikke haugevis av ansatte som skal lønnes. Og - ikke minst - hos vår bedrift du å betale merverdiavgift, noe som er fasiten for legemidler kjøpt på fysisk apotek.

En av våre bedriftsvisjoner er at det er kjempeviktig at kundene vår får solide opplysninger. Derfor gir vi deg utfyllende informasjon om de ulike preparatene, slik at du får et inntrykk deg opp før du finner ut hva som passer deg best. For det som passer kompisen din best, er ikke nødvendigvis det du foretrekker. Vi er alle ulike, og derfor ønsker vi å tilby et bredt utvalg med potensfremmende midler.

Potensmidler kjøpt på apotek i Norge krever resept fra lege. Det kravet har ikke vi. Vi har ingen krav, annet enn at du snakker med legen din før du kjøper medikamenter, og utreder problemet for å utelukke eventuell sykdom. Og også for å sjekke opp om du faktisk tåler å begynne på disse medikamentene.

Når du legger inn en bestilling i vår nettbutikk vil varene straks være på vei til din postkasse. Vi pakker medikamentene i en diskré forpakning.

Nettsidene våre er laget for deg som bruker. Også hva gjelder personvernet og sikkerheten din. Hos oss skal du føle deg 100 % trygg, både når det gjelder kvaliteten på produktene og den tiden du er inne på våre sider. Vi ønsker også en god informasjonsflyt, og tilbyr deg å abonnere på nyhetsbrevet vårt når du oppretter en profil. Her vil du få informasjon og oppdateringer vedrørende medikamenter, og opplysninger om ulike seksuelle problemer.

For at vi skal lykkes vet vi at vi må sette kunden i fokus. Vi ønsker å være din inngangsport til en oppblomstring i sexlivet. Vi er her for deg, og vil veilede deg etter beste evne.

Vi ønsker deg velkommen som kunde, og håper vi får gleden av et langvarig kundeforhold. Hos oss er det ikke noe som heter kø, tapt integritet og slank lommebok!